مصرف آب و مایعات کافی در تابستان جدی گرفته شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: با توجه به افزایش دما در فصل تابستان و افزایش تعریق، آب و املاح ضروری بدن کم میشود و مصرف آب و مایعات در این فصل نباید فراموش شود.
اسما حسن زاده گفت: کمبود مایعات بدن را باید با مصرف آب و مایعات جبران کرد تا بدن دچار مشکل نشود.
حسنزاده افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای گوارشی در سفرهای تابستانی باید از آب آشامیدنی سالم استفاده کرد.
وی در ادامه به داشتن اطلاعات صحیح و کافی نحوه استفاده و نگهداری از مواد غذایی مورداستفاده در سفرهای تابستان اشارهکرد و بیان داشت: در صورت امکان از مصرف غذاهای پختنی که نگهداری آنها به شرایط خاصی احتیاج دارد پرهیز کنید.
این کارشناس تغذیه بیان داشت: با تهیه مواد اولیه سالم غذاهای ساده و سالم را تهیه و مصرف گوشت را در تابستان محدود کنید.
حسن زاده افزود: سعی کنید تا در فصل تابستان مصرف لبنیات را افزایش داده و مصرف حبوباتی مانند عدس، لوبیا و لپه را جایگزین مقداری از پروتئینهای حیوانی کنید.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه خاطر نشان کرد: ترکیب ماست و خیار، نان و پنیر و هندوانه، نان و پنیر و خیار و گوجه، وعدههای غذایی بسیار مناسبی برای افراد با مزاج گرم در فصل تابستان است.
اسما حسن زاده گفت: برای جلوگیری از دفع بیشتر آب بدن از طریق ادرار از نوشیدنیهای کافئین دار مانند قهوه و نوشابه کمتر استفاده کنید.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه یادآور شد: بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی آب است اما در فصل گرما از نوشیدنیهای سنتی ایرانی مانند شربت آبلیمو، خاکشیر و عرقیات طبیعی در رژیم غذایی خود استفاده کنید./شبکه بهداشت و درمان گناوه