دوشنبه, 31 ارديبهشت 1403  -  12 ذي‌القعده 1445 -  20 می 2024


دو سرطان خطرناک که خوردن هویج راهشان را سد می کند

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 4.00 (1 رای)

بوشهرما:دانشمندان دریافته اند که خوردن هویج به طور منظم مانع از رشد و تشدید بیماری های خطرناکی مانند سرطان شده و طول عمر انسان را افزایش می دهد.

دانشمندان تاکید کرده اند براساس تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات آزمایشگاهی، هویج مانع از تشدید سرطان پروستات، دستگاه گوارش و سرطان ریه می شود.

این دانشمندان می گویند که هویج سرشار از کاروتن، آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم، روی، ید و ویتامین های B، C، E، K است و افزودن آن به رژیم غذائی می تواند موجب افزایش طول عمر و عدم ابتلا به بیماری های مزمن شود.